TIPS

jag har nyligen hittat en så otroligt underbar användare på youtube och jag är verkligen fast. det är en tjej på 16 år som håller på med smink och annatt kul. henns äldre syster håller oxå på med samma sak men jag gillar lillasyter Blair. hon och hennes syster, som jag tror heter Elle, har en hemsida med massa roliga saker som man kan köpa. lägger till båda blairs länkar till youtube, hennes systers länk oc desat shop. ge dom en chans och ni blir oxå fast, det kan jag nästan lova ;)
blairs auty channel http://www.youtube.com/user/juicystar07
blairs vlog channel http://www.youtube.com/otherjuicystar07
hittade även blair blogg. har dock int eläst den än men ska nog börja följa den http://www.juicystar07-blair.blogspot.com/
elles beauty channel http://www.youtube.com/user/AllThatGlitters21
elles vlog channel http://www.youtube.com/user/EllesGlitterGossip
här är deras shop, vill ha massor där ifrån :P http://www.glitzy-glam.com/store/

puss puss så länge <3

grej of the day

klockan är över 3 och jag borde verkligen sova nu. ska atrax gå och lägga mej. vill bara slänga in ett litet inlägg innan jag somnar. här är dagens grej og the day. jag har dock INTE provat den men är verkligen jättesugen på det :D funderar på att önska mej detta paket till min 18års dag. nån som vll hjälpa mej? ;)
slänger in en bild och här är även länken till just denna färg. gå gärna in på sidan och lär mer. dom har massa kul saker.
http://www.rapunzelofsweden.se/1/sv/keratinvax-loeshar-paket/10-startbox-100-nailhair-60cm.php
http://www.rapunzelofsweden.se

vet ni vad, jag skiter i bilden just nu för att min dator verkar in vara på humör så gå in på länken om ni är nyfikna på vad det kan vara ;)
puss puss

ingen bild idag

svårt att komma på rubriker ibland tycker jag. just nu sitter jag iaf utan kläder i sängen under täcket och precis klämmt i mej några hårdbrödsmackor med smör. duschade för typ 3 timmar sen men har verkligen inte orkat klä på mej än. men det gör ju inte, ska ändå inte ut idag :) är hos älsklingen och skulle egntligen åkt hem idag men eftersom det är en del saker här ifrån som ska hem så bad ajg pappa hämta mej här etfer han slutat jobbet istället.
såg ni melodifestivalen igår då? asså jag trodde att jag hade slutat gilla darin men va fan, han var ju riktigt bra ju :) blev inga röster inringda igår men helt ok människor som gick vidare iaf. och  ja juste, en av låtskrivarna var ju ted gärdestads bror, helt ok låt, och han som sjöng var ju nästan läskigt lik ted vid munpartiet, sckäry. men men, i allämnhet har det varit en sjukt seg dag, då jag egentligen borde gjrot lite läxor men det blev som det blev.
på torsdag är det clubdag på make up store, ska bli mys. carro, carros syster, jag och mireille blir det nog. ska troligen äta på nått ställe i nacka innan och jag ser verkligen fram emot det. var som sagt inte i skolan i fredags och min mamma glömde sjukanmääla mej, inte bra :/ hoppas det går att säga till om det efteråt. aja, ska sluta att bara babbla på nu eftersom jag egentligen inte har nånting att säga. jag saknar dej missy. hörs sen puss

istiden har kommit

asså är det lixom någon i detta kalla land som egentligen tycker detta är skönt? jag håller på att frysa arslet av mej och om det nu blir något stavfel så är det fär att mina fingrar inte hunnit bli varma än, och jag har ändå varit hemma någon timme nu. idag lev det en sväng till ikea med mamma och calle och sen åkte jag och mamma och handlade lite mat och snsk inför iväll (A) med snask menar jag, eeh... jaja okey då, vaniljhjärtan och cocosbollar, ja va tvungen, det är ju ändå melodifestivalen :D
har verkligen haft en grym pms dom senast 2-3 dagarns så jag tror inte att min älskling gillar mej så extremt mkt just nu :/
men jag kände mej iaf lite ego när jag väl kom hem till mamma så jag snodde hennes mobil och då blev det såhär :)
dagens outfit: randig oversizetröja från HM
rosa långt linne under tröjan från gina
jeansleggings från kapphal
halsduk från gina tror jag, förra året










ser dock att jag glömt att fylla i mina ljusa(re än håret) ögonbryn idag men aja, får komma ihåg de imon ;)


nattuggla

sitter här med en smutta i handen och pistage (stavning) i en skål framför mej. konstigaste filmen på 5an men har sett från början så lika bra att se slutet också. eller ja, sett och sett, jag har haft datirn i knät med men ändå. asså fy fan vilken good smoothie det blev.

2 bananer
1 kiwi
5 stora frysta jodgubbar (funkar som is på samma gång)
en skvätt vaniljjoghurt
1-2 skopor glass

rekomenderas stort :D
tror jag ska häva i mej resten nu och hoppa i säng med älsklingen. hörs imorgon, glöm inte melodifestivalen då ;)
puss

tjoho

redovisningen ida gick väl ok antar jag. jag typ skakade som ett asplöv och glömde 3 rader men, det missar nog lärarena förhåppningsvis.
sitter nu hemma hos älsklingen och är uppe sent för en gångs skull då jag inte ska till skolan imorgon av personliga skäl, sorry carro :/
på torsdag är det clubdag på mkae up store :D va å köpte en parfym där idag, i sickla galleria. blev en tunika & ett par skor på HM. kan ta kort på dom sen bara för att visa vilka kap jag gjort idag :)
funderar på om jag ska orka göra en liten smoothie innan jag går till sängs, jag tror jag gör det ;)
gonatt nu så hörs vi mer imorgon pusss

ÄNTLIGEN

som rubriken säger asså. det är så otroligt skönt att äntligen vara klar med sitt arbete. nu är det bara till att gå hem och träna på det man ska försöka få ur sin mun imorgon inför hela klassen. wish me luck ;)
carro är lite knasig men hon säger iaf hej då till skolan :)



puss


asså va e dehär för skitvecka!!

seriööööst!! snart get jag upp på riktigt. hade boksamtal på en ledig dag, dvs att jag var tvungen att gå till skolan halv 9 även fast jag var ledig idag, men det gick väl ok antar jag. nu sitter jag och jobbar i skolan tillsammans med carro inför redovsningen imorgon. allt går bara skit och jag känner åtet igen att jag bara vill lägga mej nej och sova i 14 veckor. jag är absolut inte klar med nånting och på det måste jag även lära mej det utantill. 2 till i carros och min grupp skulle varit med oss och jobbat men dom "kunde" inte, vad nu än det innebär. iaf så trodde jag att jag hade typ 30 min på mej innan jag skulle pka iväg och träna men nopp, så blev det inte. mamma kunde inte idag och jag vägrar träna själv på ett sånt ställe som *piiiiiip*. asså BLÄÄÄ, jag ville verkligen träna idag.
jaja, antar att jag får mer tid till läxorna nu då men ändååå, vill bara sova nu.
det ända positiva med just nu är väl att jag har halva min cocsboll kvar och att det är carro som sitter här med mej, gör det hela lite roliagre iaf.
skit på dej onsdagsbajsdag!!



nu ska jag gå ner och köpa en festis, puss


ARG

asså ja e så jävla arg just nu. kom precis till skolan när det är typ 30 min kvar på sista lektionen. fitt-sl strular och jag fick ta STÖRSTA omvägen som tog drygt en timme extra. sitter på designlektionen och vet inte riktigt vem jag jobbar med. förra lektionen skulle jag jobbat med sonia men eftersom hon inte var här så fick ja börja själv. frågade våran lärare om jag fick byta grupp då och jobba med carro men nej nej, det fick ABSOLUT INTE. nu idag bara för att jag inte var här första timmen så har folk bytt grupper. visste att sonia skulle komma idag så såg fram emot att börja med henne men nej, så blev det inte. vet inte om carro och sonia jobbar just nu och jag bryr mej faktiskt inte heller. sämsta morgonen på länge. prov imorgon på min lediga dag och redovisning på torsdag som jag inte ens är klar med än. känner bara för att gå hem och sova igen och typ dö i några dagar. väntar nu iaf på att thilda ska komma tillbaka från sin fikapaus så vi kan börja jobba med varandra.
ORKAAAA!! vill hem nu!

fortfarande i skolan

snart på väg hem efter en lång skoldag. blir till att göra lite läxor hemma oxå dock tyvärr. puss puss

Royal Republic - Tommy-Gun

har för mej att det var någon annan bloggare som nyligen la upp denna video men what ever. jag hade inte hört talas om vaken gruppen eller låten förut. gillade både videon och låten, skön var den :) se och njut



Melodifestivalen

sitter här och väntar på att melodifestivalen ska börja. eller ja, det ahr ju redan börjat men sitter här och skriver tills nån börjar sjunga. ska snart gå och hämta lite godis tror jag. va uppe halv 11 idag för att åka och gymma med mamma, skönt att för en gångs skull inte sova bort hela dagen. imorgon blir det hela dagen full med läxor tror jag.
inget mer att säga just ju, men passa på att slänga in en bild sen i tisdags som ett bevis på att jag faktiskt pluggade ;)
jag just nu
jag i tisdags
och bara för att visa dilan vad carro gjorde på mej i tidsags ^^

trött

sitter här och väntar på att pappa ska komma hem. vi ska åka och handla mat så fort han gör det. hörde en dörr smällas igen där ute så jag antar att han snart kommer in genom ytterdörren och att Missy då blir extremt nyfiken som vanligt.
sitter och spelar tresure madness på facebook och ska välja spel. min hjärna är helt inställd på vilka spel jag brukar spela så när jag byter spel så trycker jag tydligen på "ok" knappen utan att jag tänker på det. blir jätteförvänad när spelet väl börjar och jag får vad det blir. det går verkligen per automatik när man är så trött som jag är just nu.
det jag just skrev ganska inte går ihop men som sagt, jag är sjukt trött.
måste gå upp halv 7 på morgonen och jag vet att det är så otroligt många människor som tycker att det är en sovmorgon, men för mej, nja min kropp klarar inte av det. brukar somna på soffan när jag kommer hem men gör nu allt för att hålla mej vaken då jag inte kan somna i tid på kvällen annars.
nu kom pappa in iaf och la sej direkt på soffan. han har haft maginfluensa i början av veckan och är nästan tröttare än vad jag är.
och just det, Missy löper, har jag sagt det?! hon låter som in i bara den och håller på att bli galen om nätterna för att jag vaknar stup i kvarten. men aja, nu bär det av till mataffären. puss

egobild idag

sitter här i skolan och har egentligen slutat men carro sitter och ritar på min arm och har tydligen jättekul :P ska nog iaf hem snart, men annan det tänkte jag bara lägga upp en bild på hur jag ser ut idag. bla bla bla, fy fan vad uttråkad jag är asså :P aja hörs sen <3


fortfarande sjuk :/

men har iaf saminkat mej, duschat och, nja fixat håret kan jag väl inte påstå att jag har gjort :P men redo att åka till farst med mamma är jag ändå. känner ändå ingen där så behöver inte göra mej så extremt fin. här är iaf jag just nu, hörs sen så kan jag visa vad jag köpt om det nu blev nånting :)







sjuk

har varit sjuk sen i onsdags kväll, blä säger jag på det. sitter här framför datorn och har precit fått min cam att funka.
om jag glömmer några bokstäver så är det bara för att mitt tanientbort håller på att dö och jag pallar inte kolla varenda bokstav, tar tillrckligt lång tid ändå!!



så tycker jag det är att vara sjuk. fast det är ju ändå ganska skönt att veta att man slipper sminka sej ;)
så som sagt, hemme i bara skjorta, trosor och helt naturlig. och backstreet boys nya skiva i bakrunden ;)


I'd Rather Be With You - Joshua Radin



Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


bilden

här kommer iaf bilden som jag lovade. har inte så mkt mer att säga just nu, hör väl av mej senare om jag kommer på nånting att säga ;)
jo just det, GLÖM INTE MELODIFESTIVALEN IKVÄLL ;)



som sagt, ignorera att jag igentligen inte är smal och mina lår är feta och jag har gult hår. men detta är iaf mitt mål just nu så hoppas vi på en härlig sommar iår :)


sommaren -07

sitter hos mamma i sängen och jag vet att det är allt för sent men, jag hittade en nästan 3 år gammal bild på mej helt random. nu tänker jag göra nånting som jag absolut inte trodde att jag någonsin skulle göra. jag kommer att lägga ut en bid på mej i bikini från sommaren 2007. på denna bild var jag som smalast och nej, jag påstår verkligen inte att jag var smal men, jag skulle absolut inte tacka mej till att ha den kroppen igen. just nu är detta mitt mål och sen får vi se hur det blir, kanske satsar på 6 kilo ytterligare än på bilden. sen kanske jag är nöjd. känner att jag inte kan gå runt och se ut som jag gör längre, måste som sagt bli en ändring på detta. passade även på att skapa en ny kategori nyss, saras viktminskning. kanske låter lite fånigt men, ja, det blir nog bra ändå :)
tränade i onsdags, jätteskönt. hade dock lite ont i halsen och det straffar sej tyvärr. nu ligger jag med hosta och är svag i hela kroppen. det sätter jag en tumme ner på :/
funderar iaf på att sova nu men passar som sagt på att lägga in en bild sen 2,5 år tillbaka. suddade halvt ut min syrra då jag inte tror att hon vill vara med. + att ni borde ignorera mina feta lår, gula hår och bullar under brösten och kolla in min magen som nästan inte putar ut nånting :D och glad var jag år det. natti natti

vet ni vad, jag skiter i bilden just nu och lägger in den i ett eget inlägg imorgon för just nu verkar inte min dumburk vilja fungera som den ska, puss iaf <3

Hell yeah ;)

Fy fan vad glad jag är just nu. sitter i skolan men gör inte spec mkt på letionen. Imorgon ska jag till kista efter skolan för att köpa träningsbyxor, sen ska mamma och jag åka till högdalen för att köpa gymkort och köra vårat första träningspass :D YEY, fett glad :)
blir ju Kreta till påsklovet så ska iaf satsa på 1 kilo ner i veckan, så man slipper skämmas allt för mkt, vad sägs om det. Carro och jag ska pusha varandra för att varken äta godis eller andra gosdaker. vi ska dock frossa i smoothie och äta massa goda grönsaker. ska även försöka hålla mej ifån pasta, ris och potatis. fy fan vad jag hoppas på att detta kommer gå bra denna gång.
gymkortet skaffas på ett badhus och då ingår såklart bad/simning, gym ocg grupptärning. asså aah :D kan typ inte vänta, vill sätta igång NUNUNU :D



RSS 2.0