Morr!!

FITTA!!! skrev nyss skitmycket och allt försvannnn.. KUL!
Aja, får väl ta det igen då..

Efter matchen i måndags så skulle vi åka tunnelbana hem till Farsta. Gissa vilka/VAD som satt framför oss?! Jag satt så att jag såg dom 4 platserna framför mej och jag kunde inte sluta garva. Ni vet ju hur allt blir lite roligare så fort man fått i sej några öl.
Det satt ett par (vargar?) som.. vet inte om dom var nykära men såg rätt roligt ut. Först så satt dom och grovhänglade och vad kan dom ha varit?!, 15 kanske.. Iaf så, sen tittade dom varandra djupt in i ögonen och började morra. Ja, ni hörde mej rätt, MORRA! Haha, dom typ slog ihop tänerna hårt som om det skulle symbolesera att dom typ bet varandra eller något. Sen morrade dom lite till och började grovhångla igen. Asså suck, det gick verkligen inte att missa dom eller ens kolla bort. Dom var så sjukt odiskreta så det finns inte.
Har fortfarande kvar bilden i huvudet och det är svårt att beskriva den väl men, SUCK vilka sjuka människor. Asså jag menar, ok att dom får väl ha sina udda fetisher hemma i sängkammaren inte SNÄLLA, inte på tunnelbanan.. Jaja, det var nog allt jag ville få med i detta inlägg. Nu blir det till att gå tillbaka till jobbet :) puss


SNÄLLA!

FINNS DET NÅGON DÄR UTE som vill rädda 2 av mina kissar från att hamna på blocket?! Dom fyller 12 veckor idag vilket gör att dom är leveransklara nu. Jag ber er, kolla gärna runt med vänner och familj, jag vill så gärna att dom hamnar hos någon snäll person och inte på blocket. Hör gärna av er så snart som möjligt!!
073-735 58 27 [email protected]
Fler bilder finns att skicka..
TACK!


Här är då dom två pojkarna som ska säljas. För tillfället heter dom Skrutt och Bärtil. Dom söker en mysig familj :)

HAMMARBY HAMMARBYYY!

pari1154 (MMS)

HAMMARBY HAMMARBYYY!


Hur lycklig kan man vara egentlign :D någr...

pari1153 (MMS)

Hur lycklig kan man vara egentlign :D några öl och några låtar senare. Nu är mitt liv fullbordat :)


Jakob hellman :D just nu är jag lycklig <3

pari1150 (MMS)

Jakob hellman :D just nu är jag lycklig <3


slutat

jag har egentligen slutat men sitter ändå kvar här på jobbet. väntar på att pappa ska sluta eftersom att jag just nu inte har något fungerande busskort och jag vägrar att betala 27 kr för att komma hem, IGEN. sjukt vad dyrt det är. bara för att det är zon a+b när man ska åka hem här från helenelund eller vad det nu heter (kista).

men det var inte det jag ville pointera med detta inlägg egentligen. jag är ganska ledsen faktiskt :( det är så att mina små kissar fyllde 10 veckor i tisdags vilket betyder att dom ska säljas om 2 veckor :'( vi kommer att behålla 1 av 3 och guuuud vad jag kommer sakna dom små busarna. blir lite tårögd faktiskt :/ har lagt in lite bilder på fb på dom då och då och någon här också tror jag, men här kommer 3 nya bilder iaf. dom finaste ägodelarna jag har :D



bärtil som så sött :) och skrutt har precis vaknat.



här har vi skrutt och märta. båda killarna har vita tassar och lilla märta är helrandig :)



och till sist dom små bröderna... ingen som kan påstå att dom inte är underbara :D



det var allt jag hade att meddela för denna gång. puss så länge.. missarna hälsar :D


JOBB

Fy fan vad jag fryser.. hoppas jag inte håller på att bli sjuk :/ eller så är det väl bara den tiden på månaden och då mår man lite annorlunda.
har ju inte uppdaterat på ett tag så tänkte bara berätta att jag just nu sitter på jobbet.. sommarjobbet rättare sagt. denna sommar blev det ericsson, mammas avdelining :P här kommer iaf en bild som "bevis" eftersom att jag är så töntig som jag är :P så nu ska jag gå tillbaka till jobbet och om någon timme så blir det lunch. CU


RSS 2.0