did i tell you?

första sittningen gjorde jag den 7/9 och snart är det dax för andra sittningen då jag ska lägga dit färg mm. kan inte säga att jag ser jättemkt fram emot det, så jävla ont som det gjorde första gången :P den sitter iaf på mitt vänstra lår/höft för er som inte ser. jag är iaf supernöjd och det är nog min favorit av dom 5 jag nu har ;)


respektlöst!

Calle kom hem till mej MED SIN NYA FLICKVÄN I HANDEN och bad om hans nycklar tillbaka, för att han skulle ge dom till henne. på en fredagkväll runt 22-tiden när jag hade gäster. känns ju jävligt roligt att han skaffat ny flickvän 2 VECKOR efter vi gjorde slut. 5 år betyder tydligen ingenting för honom. han kommer lixom MED henne HIT till MITT hus. hur vågar han?! så jävla respektlöst. kunde hon iaf inte stannat bakom husknuten så att jag skulle sluppit sett horan.. får man säga så? är bara så jävla förbannad.
när han väl fått sinfa nycklar ringer han upp och säger åt mej att jag inte behöver hämta mina saker på måndag, för att han slängt dom. ÄR HAN SERIÖS? man slänger fan inte någon annans egendom. jag hade typ saker hon honom värda runt 8000+ att jag fått vissa saker av min mamma till exempel. så jävla moget gjort. och han ska vara 25?
kan man polisanmäla sånthär? vill inte gå så långt men vad fan ska jag göra då?

jag säger just nu bara, TACK André för att du finns i mitt liv <3

Jag som bara ville sova på mitt egna lilla...

pari1203 (MMS)

Jag som bara ville sova på mitt egna lilla vis. Nu kan jag inte röra mej. Varken kan eller vill. Vill ju inte väcka båda mina älsklingar. Tycker bara dom kan hitta en bättre sovplats imorgon :p


RSS 2.0