fy fan...

... är exakt dom orden jag har lust att använda just nu och inga andra. min helg har varit full med typ bara läxor och ändå är jag inte klar. sitter just nu med både en engelska fairytale och en svenskanovell. jag har verkligen svårt för att hitta på storyes.
var ledig i fredags och vart den dagen tog vägen har jag ingen aning om. på kvällen åkte jag till älsklingen och denna gången fick min minipanter följa med, det är ju iofs mys. i lördags satt jag med läxor och på kvällen åkte jag till mamma och kollar på ESC med några glas vin. fick även en försenad födelsedagspresent av lasse, en hammarbytröja, tack ;)
och som sagt så sitter jag även nu med läxor men även TVn är på så lite svårt är det att konsentrera sej.
calle sitter vid datorn som vanligt men ska ta en paus strax och då hoppas jag att jag får sällskap i duschen, det mest spännande på hela helgen typ... JAG HAR INGET LIIIIV!!
jo vänta, på fredag eller möjligen lördag blir det utgång, FAN vad skönt det ska bli att kunna slappna av lite. den fjärde ska alla arbeten i skolan vara inne och det hoppas jag verkligen att jag blir klar med och efter det, då är det bara slapp som gäller. ska njuta fullt ut och någon kväll dricka mej riktigt full och skämma bort mej själv. tycka vad ni vill men jag är värd en riktigt bra fylla ;)
puss så länge!

en jävla massa grejer att göra har jag

ja hörni! då var det måndag igen då. nästan slut på dagen och imorgon är det tisdag. idag skulle vi vara klara med datordesignen och det känns verkligen bra att jag han med det. har extremt mkt att göra i skolan just nu känns det som. får skylla mej lite själv dock eftersom att dom saker jag har att lämna in nu, är dom saker som jag inte lämnade in när dom borde lämnats in :/
aja, får väl även jag göra en lietn veckoplanering eftersom att alla andra gjort det så här kommer den:

MÅNDAG:
bli klar med min klädkollektion på lektionen i skolan
jobba och bli klar med svenskatalet
öva in talet
TISDAG:
öva ännu mer på talet
plugga till prov i produktionsprocessen
frisören
till stan med Carro
ONSDAG:
prov i produktionsprocessen
hålla tal, clubkväll
TORSDAG:
gymma med mamma
FERDAG:
:O fy fan vad skönt, kom just på att jag är ledig då :D men därför måste detta göras då:
SOfrågor x3
skriva en saga på engelskan
skriva en carimescenereport (gör klart)
skriva en novell till svenskan
bildanalys
plugga till matteprov på måndagen nästan vecka
anmäla mej till prövning i designmodeller



asså jag svär, det är säkert någonting som jag har glömt där emellan. måste även städa i mitt rum eftersom att det ser ut som ett bombnedslag. ska försöka klämma in några fler träningstimmar och en stund med pojkvännen oxå. en notis till mej själv, glöm inte att smörja in tatueringen OFTA då den börjar få skorpor nu. punkt, hej då!

fler bilder

ville bara lägga in lite till bilder så ni ser tatueringen lite bättre för er som är intresserade. den är ganska läkt redan faktiskt, skönt. är lite svullet just där det är svart men det är inget som syns som tur är :)



här håller den på att bli gjord av valter på doc forest


klar :D


en stolt sara, nöjd

lägger in detta inlägg på "grej of the day" bara för att det är speciellt för mej :)


Förlåt för den dåliga bilden men va tvunge...

dsc00009 (MMS)

Förlåt för den dåliga bilden men va tvungen att byta mobil då min laddare är borta. Sitter på altanen med läxor framför mej. För att lyxa till de lite så dricker jag saft med jordgubbar i och kakor till det. Hoppas ni njuter lika mkt av solen som jag gör. Puss så länge <3


tatuering

här är iaf en liten bild från igår. alla stjärnor blev ifyllda tillslut och jag är nöjd :) fler bilder kommer ;)

inte död

har inte skrivit någonting på evigheter ser jag. ville nog egentligen bara säga att jag lever. sitter och gör läxor som bara den. skiitjobbigt när det ska vara klart i morgon och man inte kommer på ett skit att skriva :/ ska iaf iväg och träningssimma snart, KUL. nu ska jag dricka upp min ramlösa och sen iväg. puss på alla
a juste, jag har ju fyllt 18 medans jag varit borta oxå ;)

mitt hår

berättade ju förut att jag hade massa saker i mitt hår och lovade att ta kort på grejerna jag använde så... här kommer dom :)

 
en spray för att lyfta rötterna på ena sidan av mitt huvud då ajg har sidbena och en för att skydda för värme. dom strayar jag i när det är 50% tort.


ett hårvax för att få en beachkänsla och glasdroppar för att ge håret energi, dropparna kan jag även slänga på när det är halvtort bara.

 
olika hårsprayer beroende på vilken styrka jag är ute efter, har även fler. och mousse för andra tillfällen/eller oxå.

  
kan även spraya i lite alstvatten för en wet-känsla.


detta är en plattång som jag har änvänt i maaaassa år och den funkar bra än idag :)

 
min gårtork som jag använder för att blåsa eller föna håret tort.

 
en spray som jag ibland sprayar på på morgonen ifall det känns lite livlöst.

det var det och jag hoppas att ni förstår att jag använder dessa för att dom är megabra ;)


korv med bröd...

... är vad det blir till middag idag. lätt och enkelt och framför allt gott tycker jag. är hos älsklingen just nu. han kom hem från jobbet när jag stog i duschen så lite mys blev det då iaf, tills jag nästan svimmade. har jättelågt blodtryck, särsilt när jag är i duschen för länge :/ fick lägga mej i sägen och vila lite.
nu ska jag iaf gå och ta hand om korvarna som ligger i stekpannan. puss så länge

Gud vad är det med alla par idag. Sitter ...

Gud vad är det med alla par idag. Sitter på waynes coffee på götgatan och verkligen alla par sitter och äter upp varandra :s jag och Carro har iaf shoppat lite och snart ska jag iväg till calle. Ledig imorgon, det är ju skönt. Hörs senare. Puss


RSS 2.0