Make up store

Detta är mitt inköp på make up store. Inte världens bästa bilder men än någon intresserad av vad något av de heter så är det bara att fråga :)
Köpte även ett par vinterskor och ett par höstskor :) fyllde också mitt förråd med tungpiercingkulor :p kan visa sen :)


Mysbyxor och bubbel med sonia i källaren. ...

pari1239 (MMS)

Mysbyxor och bubbel med sonia i källaren. Fan vad ett glas vin känns efter en vecka av soppa pga tungan ^^ puss på er alla. Snart är jag borta ;)


Ensamt, men fan vad skönt att vara singel!

Vilken jävla fitta till kille man hade. Fast det kände jag på mej innan och är därför så jävla glad att det är slut. Hoppas du inser att du aldrig kommer få ett förhållande att funka när du är som du är. Jag brukar inte skicka ondska på människor MEN! Jag hoppas att dina jävla löjligt problem följer dej livet ut!

Singel och nypiercad!

Nygjord och redan irriterad på den haha.. Men jag kände att jag behövde göra nånting nytt nu när jag är singel igen. Nu har jag iaf bestämt att jag ska vara singel ett bra tag. Efter nästan 5 år med min förra pojke så behöver jag nog känna på hur det känns att vara singel. Ska såklart satsa på att vara singel iaf tills nästa sommar och satsa på ytterligare en resa till Turkiet, förhoppningsvis till samma hotell ;) kan berätta mer om det senare :D för nu ska jag gå och gurgla lite saltvatten :p


RSS 2.0