Vad hände med bild nr 2?

Som rubriken säger.. Skickade 2 bilder via mms men bara en som kom med tydligen. Får väl skicka den andra senare :)

Vet inte hur många av dessa bilder som bli...

pari1124 (MMS)

Vet inte hur många av dessa bilder som blir åt rätt håll då jag bloggar från mobilen. Bilderna togs iaf för 5 min sen. Är mina kattungar fina eller fina? :D snart 4 veckor är dom.


inlägg nr 2

Oki, då var det dax för inlägg nr. 2 för idag, precis som utlovat :)
Ville gentligen bara berätta lite om min dag vilken var suuperhärlig då jag äntligen blev klar med målningen i nya rummet hos mamma :D som jag sa, ÄNTLIGEN.. för en vecka sedan när vi stog och sprutade vatten på väggarna för att taperna skulle lossna trodde jag typ aldrig att det skulle bli klart. Vi (JAG, min syrra är inte så sammarbetsvillig i alla lägen) hade ju stått och slipat väggarna i TVÅ dagar för att få det jämt innan jag kom på att, varför inte bara riva ner taperta?? Suck, att vi inte gjorde det från början.
Men nu är det iaf klart :D bara rengöring av golv och ihoppsättning av möbler kvar. Det kommer att göras i helgen så förhoppningsvis har jag ett rum hos mamma innan helgens slut :)



Och det är klart att jag måste visa hur glad jag blev när det var klart :D

Men det var nog allt som jag hade att berätta för idag. Måste ju dock lägga upp lite bilder på dom små kissarna snart också. Dom har blivit så stora. Har börjat gå och nästan springa, dom busar och leker med varandra (och mej) och Skrutten åt tillome bebiskattmat idag :O första gången. Kanske även lägger in en film på dom om ni har tur ;) 3,5 veckor är dom nu iaf...

Nej ni, nu börjar Big Brother så nu måste jag gå :)
Hörs sen, puss!


HAHA

Asså seriöst... dethär med att blogga kommer nog aldrig att bli min grej ändå. Jag trodde verkligen att jag skulle kunna följa denhär listan nedan men IKKE. Men bara för att få skriva tvår stycken inlägg idag så väljer jag att berätta om min dag om en stund i ett annat inlägg ;)
Hörs strax!

RSS 2.0